ΑΡΗΣ

Ο Άρης είναι πτυχιούχος καθηγητής Φυσικής Αγωγής και Health Coach. Είναι ο υπέυθυνος του γυμναστηρίου FREE MOTION WELL-BEING CENTER στην Καλαμάτα. Ειδικεύεται σε προγράμματα Δύναμης και Φυσικής κατάστασης μέσω της λειτουργικής γυμναστικής και αναλαμβάνει τον σχεδιασμό των προγραμμάτων της WAVES ACTIVITIES.

Patty

ΠΑΤΤΥ

Η Πάττυ είναι επαγγελματίας στον κλάδο του τουρισμού, με μεταπτυχιακό τίτλο στην διοίκηση τουρισμού. Έχει πολυετή εμπειρία στην εξυπηρέτηση πελατών, με άτομα από όλο τον κόσμο. Η αγάπη της για τον αθλητισμό και τον τουρισμό την φέρνει στη WAVES ACTIVITIES, ως υπεύθυνη για την εξυπηρέτηση των πελατών μας και των λειτουργιών. Η Πάττυ είναι το πρόσωπο επικοινωνίας, για οτιδήποτε μπορεί να χρειαστείτε και θα διασφαλίσει την άψογη λειτουργία όλων των δραστηριοτήτων και των εκδηλώσεών μας.

ΓΙΩΡΓΟΣ

Ο Γιώργος είναι πτυχιούχος Φυσιοθεραπευτής, Μασέρ και Δάσκαλος του Thai Yoga Massage, πιστοποιημένος από το TMC school of Chiang Mai. Θα σε καθοδηγήσει μέσω της partner yoga και θα χαλαρώσει το σώμα σου με διατάσεις. Θα βοηθήσει την ροή της ενέργειας στο σώμα σου, θα μειώσει το στρες και τους πόνους.

top