Όροι & Προϋποθέσεις

Η "Waves Activities" σε ευχαριστεί για την συμμετοχή στις δραστηριότητες που διοργανώνει.
Οι όροι αυτής της ενότητας ισχύουν για όλα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρονται από την "Waves Activities".
Η αποδοχή των ακόλουθων όρων και προϋποθέσεων θα πραγματοποιηθεί, αφού κάνεις την κράτησή σου.
Σημείωσε ότι όλες οι δραστηριότητες υπόκεινται στις θέσεις διαθεσιμότητας και ότι όλες οι τιμές υπόκεινται σε αλλαγές χωρίς προειδοποίηση μέχρι την καταβολή ολόκληρου του ποσού.

 1. Πληρωμές
  Για να ολοκληρωθεί η κράτησή σου, απαιτείται η εξόφληση ολόκληρου του ποσού.

 2. Επεξήγηση εννοιών

  • “Ακύρωση” ορίζεται ως η μη συμμετοχή στην προγραμματισμένη δραστηριότητάς σου, συμπεριλαμβανομένης της αναβολής ή επαναπρογραμματισμού.
  • Ο όρος “εσύ” ή “εσείς” αναφέρεται στον συμμετέχοντα που κάνει κράτηση για μια δραστηριότητα που οργανώνεται από την “Waves Activities”.
  • Ο όρος “εμείς” αναφέρεται στην “Waves Activities”.
 3. Υγεία, φυσική κατάσταση, φαρμακευτική αγωγή

  • Είναι δική σας ευθύνη να συμβουλευτείτε το γιατρό σας σχετικά με την ικανότητά σας για ταξίδια. Επίσης, είναι δική σας ευθύνη να συμβουλευτείτε το γιατρό σας για να βεβαιωθείτε ότι είστε επαρκώς ικανοί και υγιείς για να συμμετάσχετε στα μαθήματα γυμναστικής, τη γιόγκα και άλλες σωματικές δραστηριότητες που μπορείτε να επιλέξετε κατά τη διάρκεια μιας δραστηριότητας.
  • Σημείωσε ότι είναι δική σου ευθύνη να ενημερώσεις εμάς και τους προπονητές μας για τυχόν τραυματισμούς ή περιορισμούς που ενδέχεται να έχεις και να επηρεάσουν την υγεία σου κατά τη διάρκεια των δραστηριοτήτων μας. Σε περίπτωση τραυματισμού ή δυσφορίας κατά τη διάρκεια μιας δραστηριότητας, θα πρέπει να σταματήσεις αμέσως και να ενημερώσεις τον προπονητή σου.
  • Ενθαρρύνουμε όλους τους συμμετέχοντες να συμβουλεύονται το γιατρό τους, σχετικά με τους απαραίτητους ή ενδεδειγμένους εμβολιασμούς, ιατρικές προφυλάξεις ή άλλες ιατρικές ανησυχίες που μπορει να σχετίζονται με το ταξίδι τους.
  • Είναι δική σου ευθύνη να μας ενημερώσεις για τυχόν ψυχικές ή σωματικές συνθήκες υγείας και διαιτητικές απαιτήσεις πριν κάνεις κράτηση. Εάν κρίνουμε ότι η δραστηριότητα θα ήταν ακατάλληλη για εσένα, διατηρούμε το δικαίωμα να ακυρώσουμε τη συμμετοχή σου με πλήρη επιστροφή χρημάτων.
  • Παρόλο που λαμβάνονται όλα τα μέτρα για την εξασφάλιση υψηλού επιπέδου υγιεινής και ασφάλειας, οι δραστηριότητες μας πραγματοποιούνται σε φυσικό περιβάλλον και δεν είμαστε υπεύθυνοι για τυχόν τραυματισμούς που μπορεί να προκληθούν από τραχύ έδαφος, απροσδόκητες καιρικές συνθήκες ή άλλη δράση φυσικών δυνάμεων όπως δεν θα μπορούσε ευλόγως να προβλεφθεί ή να προληφθεί, πλημμύρα, τυφώνας, σεισμός ή άλλη φυσική καταστροφή.
  • Απαιτούμε από όλες τις εγκύους την αποστολή βεβαίωσης από τον γιατρό τους, διευκρινίζοντας ότι είναι ικανές να ταξιδεύουν και ότι μπορούν να συμμετέχουν στις δραστηριότητες που παρέχουμε.
 4. Ασφάλεια ταξιδιού & ακύρωσης
  Συνιστούμε να έχεις την κατάλληλη ασφάλιση ταξιδίου και υγείας που να καλύπτει τα ταξίδια σου όπως οι εκδρομές και δραστηριότητες που προσφέρονται από την “Waves Activities". Λάβε υπόψη σου ότι είναι αποκλειστικά δική σου ευθύνη να έχεις την κατάλληλη ασφάλεια ταξιδίου και υγείας. Βεβαιώσου ότι το ασφαλιστήριο συμβόλαιό σου, καλύπτει όλες τις αθλητικές δραστηριότητες με τις οποίες θα ασχοληθείς, καθώς και την ακύρωση του ταξιδιού σου.

 5. Πολιτική ακύρωσης επισκεπτών
  Αν για κάποιο λόγο θελήσεις να ακυρώσεις την κράτηση που έχεις κάνει σε κάποια δραστηριότητα:
  Το κόστος συμμετοχής επιστρέφεται στο ακέραιο για ακυρώσεις που γίνονται σε παραπάνω από 29 ημέρες πριν την προγραμματισμένη διεξαγωγή της δραστηριότητας.
  Σε ακυρώσεις που γίνονται σε λιγότερο από 30 ημέρες πριν την προγραμματισμένη διεξαγωγή της δραστηριότητας, επιστρέφεται το 50% του ποσού που έχει καταβληθεί.
  Σε ακυρώσεις που γίνονται σε λιγότερο από 10 ημέρες πριν την προγραμματισμένη διεξαγωγή της δραστηριότητας, δεν επιστρέφεται κανένα μέρος του ποσού που έχει καταβληθεί.
  Αν θέλεις, μπορείς να δώσεις την θέση σου σε κάποιον άλλο ο οποίος με την παραλαβή της θέσης σου αυτομάτως συναινεί στους όρους και προϋποθέσεις που αναγράφονται στο παρόν κείμενο. (Απλώς ενημέρωσέ μας για το όνομα αυτού που θα έρθει στη θέση σου, καθώς και το email και το τηλέφωνό του).

 6. Πολιτική ακύρωσης της “Waves Activities”
  Παρόλο που δεν έχουμε ακυρώσει ποτέ μέχρι τώρα κάποια δραστηριότητα και θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε έτσι, εάν η “Waves Activities” πρέπει να ακυρώσει ή να αλλάξει την ημερομηνία μιας δραστηριότητας για οποιονδήποτε λόγο, μπορείς να ζητήσεις τη μεταφορά της πλήρους πληρωμής σου σε άλλη δραστηριότητα ή μπορείς να ζητήσεις πλήρη επιστροφή της πληρωμής σου. Λάβε υπόψη ότι η “Waves Activities” δεν είναι υπεύθυνη για τα έξοδα που πραγματοποιήθηκαν για την προετοιμασία οποιασδήποτε ακυρωθείσας δραστηριότητας, όπως αεροπορικοί ναύλοι, απώλεια εργασίας ή/και άλλες δαπάνες που σχετίζονται με την προετοιμασία του ταξιδιού σου.

 7. Passports, Visas and Proper Documentation
  It is the responsibility of each participant to obtain a valid passport, visa(s) and necessary certificates/documents for any country/destination to be visited in relation to a “Waves Activities” retreats and activities.

 8. Third Parties
  “Waves Activities” has no responsibility for the operations or omissions of third parties or independent contractors, including in the event that they modify the nature of a service on a retreat as compared with the advertised nature of the service.

 9. Γενική απαλλαγή
  Αναγνωρίζεις ότι συμμετέχεις οικειοθελώς στις δραστηριότητες που διοργανώνονται από τηv “Waves Activities” και στο μέτρο που είναι νομικά επιτρεπτό, αποποιείσαι του δικαιώματός σου, να κινηθείς κατά της “Waves Activities”, που προκύπτει από οποιαδήποτε απώλεια ή βλάβη σε φυσικό πρόσωπο ή ιδιοκτησία κατά τη διάρκεια μιας δραστηριότητας.

 10. Εικόνες, βίντεο και διαφήμιση
  Ο συμμετέχων στις δραστηριότητες συμφωνεί ότι, ενώ συμμετέχει σε οποιαδήποτε σχετική εκδήλωση ή δραστηριότητα που σχετίζεται με την “Waves Activities”, εικόνες, φωτογραφίες ή βίντεο μπορούν να ληφθούν από άλλους συμμετέχοντες ή Εκπαιδευτές και / ή εκπροσώπους της “Waves Activities” που μπορεί να περιέχουν ή να χαρακτηρίζουν τον συμμετέχοντα ή σε συνδυασμό. Ο συμμετέχων αναγνωρίζει ότι δίνει την συγκατάθεσή του σε τέτοιου είδους φωτογραφίες και συμφωνεί ότι ως συμμετέχων χορηγεί άδεια απεριόριστης, πλήρους, σε παγκόσμιο επίπεδο άδειας στην “Waves Activities”, των συνεργατών της και των εκχωρητών τους, για αναπαραγωγή για οποιονδήποτε σκοπό (διαφημίσεις & προωθήσεις), σε οποιοδήποτε μέσο, ​​είτε είναι επί του παρόντος γνωστό είτε ετοιμάζεται στο μέλλον, χωρίς καμία άλλη υποχρέωση προς τον Συμμετέχοντα ή αποζημίωση πληρωτέα στον εν λόγω Συμμετέχοντα.

 11. Ευθύνη
  Είμαστε υπεύθυνοι να διασφαλίσουμε ότι οι δραστηριότητές μας είναι όπως περιγράφονται και ότι οι υπηρεσίες που παρέχουμε είναι σε λογικό επίπεδο. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για ακυρώσεις, καθυστερήσεις ή αλλαγές που προκλήθηκαν από πόλεμο, απειλή πολέμου, τρομοκρατικές ενέργειες ή απειλές, κλείσιμο αεροδρομίων, εμφύλια διαμάχη, βιομηχανική δράση, φυσική καταστροφή, τεχνικά προβλήματα μεταφοράς, ακυρώσεις προσωπικού, απρόβλεπτες αλλαγές στο προσωπικές περιστάσεις ή άλλα γεγονότα εκτός ελέγχου μας. Δεν είμαστε υπεύθυνοι για τυχόν τραυματισμούς που μπορεί να συμβούν. Η συμμετοχή σε όλες τις δραστηριότητες γίνεται με δική σας ευθύνη. Δεν είμαστε υπεύθυνοι για οποιεσδήποτε ιατρικές ή ψυχιατρικές καταστάσεις που μπορεί να αναπτυχθούν κατά τη διάρκεια ή μετά τη δραστηριότητα. Δεν ευθυνόμαστε για απώλεια ή ζημιά στην προσωπική ιδιοκτησία σας.

 12. Άρνηση παροχής υπηρεσίας
  Η "Waves Activities" διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί την παροχή υπηρεσίας σε οποιονδήποτε συμμετέχοντα ανά πάσα στιγμή, για οποιοδήποτε νόμιμο λόγο, κατά την απόλυτη κρίση της.

 13. Αντικατάσταση οδηγού/προπονητή
  Η "Waves Activities" έχει το δικαίωμα να αντικαταστήσει έναν προπονητή με έναν άλλο με ίσες ή μεγαλύτερη εμπειρία, πιστοποιήσεις και διδακτικές δεξιότητες στην περίπτωση που ο εν λόγω προπονητής δεν είναι σε θέση να πραγματοποιήσει την δραστηριότητα.

 14. Τροπολογίες
  Η "Waves Activities" διατηρεί το δικαίωμα να ενημερώνει ή / και να τροποποιεί αυτούς τους Όρους ανά πάσα στιγμή και θα δημοσιεύει τους τροποποιημένους Όρους της ιστοσελίδας της "Waves Activities" (www.wavesactivities.com)

 15. Αποδοχή των όρων
  Με την πραγματοποίηση κάθε κράτησης, αποδέχεσαι τους παρόντες Όρους και εγγυάσαι ότι έχεις συμφωνήσει με τους παρόντες Όρους, καθώς το οποίο ισχύει και για όλους τους άλλους συμμετέχοντες για τους οποίους πραγματοποιείται η κράτηση. Είσαι υπεύθυνος για τη συνολική αξία όλων των κρατήσεων που κάνεις.

 16. Αποζημίωση
  Συμφωνείς να αποζημιώσεις, να υπερασπιστείς και να προστατεύσεις εμάς και τους συνεργάτες, τους δικηγόρους, το προσωπικό και τους συνεταίρους μας αβλαβείς από οποιαδήποτε ευθύνη, απώλεια, αξίωση και έξοδα, συμπεριλαμβανομένων των εύλογων αμοιβών δικηγόρων, που σχετίζονται με την παραβίαση των παρόντων Όρων και Προϋποθέσεων ή τη χρήση αυτού του ιστότοπου.

 17. Στο μέγιστο βαθμό που επιτρέπεται από το νόμο, συμφωνείς ότι δεν θα ασκήσεις καμία αγωγή ή άλλη νομική ενέργεια κατά της "Waves Activities", των διευθυντών, αντιπροσώπων, υπαλλήλων, προσωπικού, εκπαιδευτών, αντιπροσώπων, συνεργατών, υπαλλήλων ή εκπροσώπων και των οργανισμών και των ατόμων που βοηθούν στην προώθηση, τη διεξαγωγή ή με οποιονδήποτε άλλον τρόπο που σχετίζονται με τις δραστηριότητες ως αποτέλεσμα της συμμετοχής σου ή τραυματισμού από δραστηριότητες που σχετίζονται με την "Waves Activities", οργανωμένες απο την "Waves Activities", χορηγούμενες από την "Waves Activities" ή υποστηριζόμενες απο την "Waves Activities".

Με την ολοκλήρωση της κράτησης σε οποιαδήποτε δραστηριότητα συμφωνείτε με όλους τους παραπάνω όρους. Για οποιεσδήποτε διευκρινήσεις ή ερωτήσεις, στείλτε μας email στο info@wavesactivities.com

top